2 oktober 2023
Nieuws

15 oktober, boerengolf

zaterdag 15 oktober het was een mistige ochtend en zo af en toe een miezerig buitje maar dat mocht de pret niet drukken.

 

We werden verwacht in het clubhuis Rijnstede en verwelkomd met een kopje koffie nadat iedereen binnen druppelde gingen we met auto’s richting Groesbeek om te boeren golfen,

Ook daar werden we wederom verwelkomt met een kopje koffie en een koeienvlaai en voor de liefhebbers een stieren bal (gebakje) 

Na de lekkernij kregen we uitleg over het spel en voor de gene die geen laarzen aan hadden kregen douche laarzen . 

En daar gingen we het boeren land op gewapend met een stok met een klomp en een kleine voetbal, het miezerde nog steeds maar de pret zat er goed in het was een parcours van zo’n 16 hectare +/- 4 voetbal velden en 10 holes er werd gespeeld groep tegen groep en het team met de minste slagen aan het eind was de winnaar.

Tijdens het spel waren er de nodige uitdagingen; sloten, echte koeienvlaaien en het hobbelige weiland. na afloop was er nog gelegenheid voor een borreltje en werd er nog even na gepraat en werden de winnaars bekend gemaakt ( Henk & Henk, Hugo , Ole ) de jongste deelnemers kregen ook nog een klein prijsje.

 

We stapte weer in de auto’s en reden terug naar het clubhuis daar konden we nog wat eten een uitsmijter of pannenkoeken en hebben we nog lekker na geborreld! 

Er was een ideeënbus neergezet en daar zijn weer een hoop nieuwe ideeën ingedaan voor volgde activiteiten.

gilde groet Hilco en familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.