Huessense kalender 2020

De traditie van de Huissense kalender.  Ook deze keer hebben de Gildenbroeders weer een schitterende kalender gemaakt voor het jaar 2020. Tijdens de Huissense dag was traditiegetrouw de primeur van de Huissense kalender. Met prachtige afbeeldingen van  Huissen in al zijn vormen.

Zo hebben de samenstellers  in der loop der jaren al heel wat  moois van Huissen laten zien. In deze editie, die ook weer geheel in kleur is uitgevoerd, is wederom aandacht aan de omgeving besteed. Ook een straat die in de loop van 2020 zal verdwijnen. De Huissense evenementen en Gilden bijeenkomsten zijn vermeld en er is nog voldoende ruimte vrijgehouden voor eigen notities.

De kalender is een mooi cadeau voor iedereen die woont in Huissen en daarbuiten. Bovendien steunt u hiermee de Huissense Gilden. Met de opbrengst van de kalender wordt het aloude erfgoed onderhouden. Voor de jeugdleden kunnen er nieuwe jeugdvaandels en trommen worden aangeschaft. De kalender is te koop bij Slijterij Degen , Primera in winkelcentrum De Brink, Stadsmuseum Hof van Hessen, Foto van Eimeren. De kalender kost slechts  € 5.00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.